Kurser

Välkommen att prata kurser med mig! Jag utbildar i att skriva bättre i jobbet. Jag erbjuder skräddarsydda kurser och jag håller en öppen kurs i Stockholm.

Observera: Inga kurser hösten 2020 på grund av coronapandemin.

Mina kurser handlar om så kallat klarspråk, det vill säga att skriva tydliga texter som är lätta att förstå för den eller dem som texten vänder sig till. Klarspråk inger förtroende och gör att din kommunikation fungerar effektivt.

Öppen kurs: Klarspråk i praktiken

Jag håller öppna kurser hos Fakultetskurser i Stockholm sedan 2015. Kursen är 1,5 dag lång. Den är särskilt anpassad för dig som arbetar i offentlig verksamhet men fungerar för vem som helst som vill skriva bättre i jobbet.

Kort om kursen: Att klarspråk lönar sig är lätt att förstå, men hur gör man rent konkret? Hur skriver man? Det får du veta och öva på i den här kursen. I kursmaterialet ingår också min populära bok Skriv som proffsen.

Kostnad per person: 9 500 kr exklusive moms. I priset ingår bok,  kursdokumentation och fika samt frukost och lunch dag 2.

Kommande öppna kurser just nu

17–18 mars 2021

Läs mer och anmäl dig här (extern webbplats):
Klarspråk i praktiken – en praktisk kurs i att skriva lättläst, begripligt och förtroendeingivande

Skrivkurs hos er

Beställ en kurs för era medarbetare och bestäm var utbildningen ska hållas. Ni står för lokalen och jag för genomförandet.

  • Kurslängden utgår från era behov och mål.
  • Välj generell kurs som kryddas med några exempel från er verksamhet, eller anpassad kurs där deltagarna även får arbeta med texter från den egna verksamheten.
  • Antal deltagare per kursgrupp: högst 12 personer.

Kostnad. Välkommen att diskutera kursupplägg med mig och få en offert.

Sidan är uppdaterad 24 augusti 2020